Menu Sluiten

Aannemer Dakrenovatie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over aannemer dakrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Aannemer Dakrenovatie Antwerpen

Bouw | Renovatie | Isolatie | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aannemer dakrenovatie antwerpen

home dakwerken verbouwingswerken karweiwerken contact dakwerken cuyvers uw aannemer en dakwerker in de regio stabroek kapellen en brasschaat een mooi nieuw dak op je huis heeft ontzettend veel voordelen. Zo wordt de warmteisolatie verbeterd verdwijnen lekkages en heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met een dakkapel je woning te vergroten. Is jouw dak toe aan renovatie of moet het zelfs helemaal vernieuwd worden huur dan niet eender wie in. Een renovatie of vervanging van een dak is tenslotte een hele investering aannemer dakrenovatie antwerpen zijn zeer gewild Dus je wilt wel dat dat goed eacuten netjes gebeurt. Contacteer ons vakmanschap is vanzelfsprekend bij dakwerken cuyvers uit stabroek dakwerken cuyvers uit stabroek is een geregistreerd aannemer die alle kneepjes van het vak kent en werkzaam is in het noorden van antwerpen..

gratis offerte stuur ons een email home dakwerken kroonlijsten zinken dakgoten franse daken platte daken isolatie lichtkoepels roofing hellende daken pannen metalen dakbedekking dakramen antwerpen hemiksem aartselaar hoboken wilrijk kontich gevelbekleding bekleding met leien bekleding met sidings gevelisolatie dakrenovatie dak herstellen realisaties over ons contact offerte aanvragen cookiebeleid bel kroonlijsten en gootbekleding houden uw woning vochtvrij u woning krijgt heel wat regen over zich heen. Om vochtproblemen te vermijden is het belangrijk dat het water goed van uw dak vloeit. Precies daarvoor zorgen kroonlijsten ze vangen de regen op en leiden het water naar uw afvoerbuis waarom kiezen voor aannemer dakrenovatie antwerpen Zijn uw kroonlijsten aan vervanging toe of wilt u ze een nieuwe gootbekled.

Informatie over Aannemer dakrenovatie antwerpen

imemo totaalrenovaties dak en zolderwerken dakrenovatie zolderinrichting lsquoverlorenrsquo zolder isoleren opslagzolder isoleren woonzolder isoleren plat dak vernieuwen en isoleren groene energie zonnepanelen warmtepompen zonneboilers home realisaties over ons contact offerte erkend bouwbedrijf sinds imemo uit brecht specialiseert zich als erkende aannemer sinds in renovatie en verbouwingen. Al vanaf het prille begin focusten wij ons tijdens de renovatieprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Oprichter gie verbunt gaf inmiddels de fakkel door aan zoon bert. Hij vormt het rechtstreekse aanspreekpunt voor alle klanten is dagelijks actief op de werf eacuten cooumlrdineert de projecten van a tot z. Imemo beschikt over een team van vijf allround vakmensen. Vakmanschap cooumlrdinatie en opvolging al vanaf het prille begin richt imemo zich op volledige renovatieprojecten en verbouwingen. Aangezien er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen opduiken vereisen deze meer vakmanschap cooumlrdinatie en opvolging in vergelijking met nieuwbouw. Opdrachtgevers moge.