Menu Sluiten

Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Wat u moet weten over dakrenovatie.

Als je wenst dat je dak nog vele jaren meegaat, hebt u misschien een dakrenovatie nodig.

Of uw dak nu lekt of er gewoon versleten en onaantrekkelijk uitziet, het opknappen van uw dak is een goede manier om kosten te besparen en de aantrekkingskracht te verbeteren. Maar er zijn verschillende zaken te overwegen voordat u begint.

U moet het type dakrenovatie kiezen dat u nodig hebt op basis van het materiaal en de onderliggende structuur. Vergeet ook niet dat dakrenovatie vaak interessante nevenvoordelen heeft waar u misschien nog niet aan gedacht had.

Ten eerste zullen de materialen die u kiest voor dakrenovatie bepalen hoeveel u betaalt. Meestal moet u op zijn minst een offerte krijgen voor een v.

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie

Duurzame Energie | Isolatie | Dakwerken | Zonnepanelen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie

home projecten vacatures contact hebt u een vraag t aanvraag offerte. dakwerken isolatiewerken zinkwerken roofing sitemap dakwerken nieuwbouw en renovatie in zwijnaarde dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in deinze dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in de pinte dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in drongen dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in gentbrugge dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in kruishoutem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in nazareth dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in sintdenijswestrem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in sintmartenslatem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in zulte dakrenovatie in deinze dakrenovatie in de pinte dakrenovatie in drongen dakrenovatie in gentbrugge dakrenovatie in kruishoutem dakrenovatie in nazareth dakrenovatie in sintdenijswestrem dakrenovatie in sintmartemslatem dakrenovatie in zulte dakrenova.

home dakwerkengids dakwerken prijzen dakbedekking prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes dakrenovatie laten uitvoeren vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakrenovatie dak beschadigd of verouderd laat dan snel een dakrenovatie uitvoeren bij een renovatie laat je de dakbekleding vernieuwen dakrenovatie zijn zeer gewaardeerd Bij deze dakwerken heb je de keuze uit extra opties zoals de installatie van zonnepanelen of isolatiemateriaal. Hiermee verdien je de investering na verloop van tijd weer terug besparen op de kostprijs vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes start nu de offerteaanvraag je ontvangt maximaal offertes van dakwekers bij jou uit de regio. Vergelijk kies en bespaar tot wel op de kosten. Op deze pagina lees je wat een dakrenovatie precies inhoudt belangstelling in de prijs van dakrenovatie Je leest meer over de kostprijzen van de verschillende dakwerken en lees.

Feiten over Dakrenovatie

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovatie prijzen dakrenovatie offerte renoveren dak dakrenovatie aan betaalbare prijs das dieltjens julien dakwerken in broechem ranstantwerpen. Een vrijblijvende informatieaanvraag voor een gedetailleerde offerte dakrenovatie afgestemd op de nodige renovatiewerken aan jouw dakconstructie kan altijd. Voor het renoveren van daken kan je echt wel best een egravechte vakmand.