Menu Sluiten

Duurzame Interieurprojecten

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van ontwerp tot realisatie

A&B project is een dynamisch bedrijf van Belgische herkomst. Onze origine ligt in de standenbouw maar door de jaren heen hebben wij onze expertise verder uitgebreid. U kan op ons rekenen voor uw creatief totaalconcept met oog voor functionaliteit en originaliteit. 

Wij staan u bij in uw projecten voor: 

  • Standenbouw

    A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

  • Interieur

    A&B Project zorgt voor uw interieurproject of -renovatie. Onze interieurprojecten worden gekenmerkt door originaliteit en duurzaamheid. Wij verzorgen uw projecten van A tot Z, van modern ontwerp tot unieke realisatie.

  • Grafiek

    Het is van belang dat visuele communicatie opvalt en overtuigt. Het juiste grafische design, op de juiste plaats, kan de doorslag betekenen voor de visibiliteit van uw bedrijf.  A&B Project verzorgt voor u de vele aspecten die visuele communicatie biedt. Van signalisatie tot banners, displays, Shop in Shop en veel meer. 

Stel ons uw vraag online of bel ons op +32 (0)3 740 01 50.

34525423452542

More info

tags: Beursstanden – Creatieve Interieurrenovatie – Decorbouw – Duurzame Interieurprojecten – Functionele Interieurrenovatie – 

Wenst u meer info over duurzame interieurprojecten kijk dan vlug op https://www.abproject.be | Duurzame Interieurprojecten

Standen | Interieur | Events | Renovatie | Communicatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzame interieurprojecten

quality and expertise in hardwood flooring duurzame interieurprojecten met korting Nl fr quality and expertise in hardwood flooring. Nl fr home kwaliteit en vakkennis in hardhouten vloerbekleding natuurlijk hardhout geeft een warme toets aan elk interieur. Deze duurzame en natuurlijke vloer en wandbekleding blijft een echte topper voor elk interieurproject. Onze hardhouten vloeren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen. Door hun ongeziene duurzaamheid en tijdloze uitstraling passen ze in elk interieur van klassiek tot modern. De topkwaliteit van een familiebedrijf ons familiebedrijf heeft meer dan jaar ervaring op het vlak van hardhouten vloeren verspreid over twee generaties. We combineren hoogtechnologisch vakmanschap met hoogwaardige producten en komen zo tot de beste resultaten. Bij rudy de keyser werken we allee.

producten producten vloerbekleding plaatmateriaal isolatie technologie over ons over ons in een oogopslag the unilin way unilin group duurzaamheid geschiedenis mohawk blog contact jobs nl nl english russian nederlands franais zoeken op de website zoeken nl english russian nederlands franais home plaatmateriaal plaatmateriaal we produceren innovatieve houten panelen voor de bouw en interieursector. We doen daarbij veel meer dan gewoon panelen in elkaar passen we hanteren voor elk project een proactieve aanpak en gaan op zoek naar hoogkwalitatieve en duurzame oplossingen. Door een combinatie van creatieve productontwikkeling met een uitzonderlijke service en een uitgesproken visie op duurzaamheid komen we tot de meest geschikte oplossing voor jouw pro.

Het terrein van Duurzame interieurprojecten

home realisaties vakmanschap over ons vacatures contact vakmanschap vakmanschap is bij noc noc een grote troef. Door onze ervaring kunnen wij interieurprojecten garanderen in prachtig houtwerk al dan niet gecombineerd met de meest uiteenlopende materialen zoals staal metaal natuursteen of glas. Wij leveren graag piekfijn maatwerk voor elk interieur. Vakmanschap is meesterschap. Wij maken elk stuk volgens de regels van de kunst Enige aanwijzing over duurzame interieurprojecten Het team van noc noc drukt graag hun eigen stempel om samen het gewenste eindresultaat te bekomen. Gaat het over keukens kasten wanden enzhellip zowel voor professionelen als voor particulieren wij zetten met plezier onze schouders onder elk project en zorgen voor iets unieks en op maat. Maatwerk van de bovenste plank. Degelijk interieurwerk vereist vakkennis en ervaring. Alle materialen worden zorgvuldig behandeld en met passie verwerkt. Alle kantoorinrichting horecainrichting en woninginrichting worden minutieus voorbereid in ons atelier en met de nodige zorg opgebouwd bij de klant. We leggen de lat zeer hoog in alles wat we.