Menu Sluiten

Aantasting Dakconstructie Vermijden

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over aantasting dakconstructie vermijden kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Aantasting Dakconstructie Vermijden

Zonnepanelen | Duurzame Energie | Bouw | Renovatie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aantasting dakconstructie vermijden

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek platte daken hellende daken algemeen hellende daken platte daken we cover it all naast energiezuiniger zal uw wooncomfort gigantisch verhogen de buiten temperatuur heeft veel minder invloed op het binnenklimaat. spouwmuurisolatie buitengevelisolatie binnenmuurisolatie hellende daken als expert isolatie is supablow ook gespecialiseerd in dakwerken aantasting dakconstructie vermijden binnen ieders budget Zowel platte als hellende daken behoren tot onze expertise. Al onze lees meer… Platte daken voor platte daken werken we met roofing of epdm van mastersystems. Indien u een plat dak wilt renoveren gaan we lees meer… Veel gestelde vragen wat is een dampscherm .

home alle gevelwerken voegwerken gevelreinigingstechnieken gevelbepleisteringen crepi kalei mortex gevelbekledingen sidings panelen strips dakontmossing offerteaanvraag dakontmossing het tijdig reinigen en ontmossen van daken heeft zijn belang om volgende redenen. Mos op het dak haalt uw woning naar beneden alleszins figuurlijk Wat betrachten we met aantasting dakconstructie vermijden Het geeft een onnette indruk. Groene aanslag brengt op termijn schade toe het maakt uw dakbedekking poreus en veroorzaakt gevolgschade zoals insijpeling. Op middellange termijn zorgen deze vochtproblemen voor aantasting van de dakconstructie. Reiniging onder variabele druk en nabehandeling met ecologische antimosproducten kunnen in de toekomst nieuwe mos en algenvorming vermijden of tenm.

Het terrein van Aantasting dakconstructie vermijden

.