Menu Sluiten

Kleine Dakrenovaties

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over kleine dakrenovaties kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Kleine Dakrenovaties

Dakwerken | Bouw | Renovatie | Isolatie | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kleine dakrenovaties

welkom op onze website platte daken hellende daken gevelbekleding dakgoten hanggoten kielgoten dakvensters lichtkoepels isolatie kleine karweien herstellingen premies en belastingvoordeel uitrusting vacatures gratis referenties contact sitemap login last update april uitrusting om alle werken van een kleine herstelling tot een totale dakrenovatie op een veilige en efficieumlnte manier uit te voeren beschikken wij over veiligheidsstelling een vrachtwagen met telescoopkraan en afkipsysteem een geslotenvrachtwagen met laadbrug altrexstelling bestelwagen ladderlift junior hdk boumlcker toplift boumlcker standard aanhangwagen .

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home totaalpakket voor dakwerken professionele dakwerken voor nieuwbouw en renovatie dakwerken demessemaeker uit herentals is met zijn ploeg van vaste en gespecialiseerde dakwerkers meester over alle dakwerkzaamheden kleine dakrenovaties zijn zeer gewaardeerd Of het nu gaat over een nieuwbouw dak of dakrenovatie. We onderscheiden ons graag door onze grote aandacht voor kwaliteit enfijne afwerking. Ontdek ons totaalpakket van gespecialiseerde activiteiten hellende daken kiezen voor dakpannen leien zink of koper een nieuw dak of renovatie van uw dak dakwerken demessemaeker is als geregistreerd aannemer de aangewezen partner voor het aanbrengen renoveren en onderhouden van hellende daken Het toekomstperspectief van kleine dakrenovaties Van daktimmerwerken het pl.

Vragen over Kleine dakrenovaties

vacature subsidies contact nieuws fr home houtworm houtworm houtworm bestrijden houtworm behandelen zwammen zwammen huiszwam verwijderen kelderzwam porinzwam vochtproblemen vochtproblemen opstijgend vocht behandelen kelder waterdicht maken condensatie in huis restaureren restaureren balkkoppen repareren sierlijsten plafond repareren trap restaureren dakrenovatie gevelrenovatie home houtworm houtworm houtworm bestrijden houtworm behandelen zwammen zwammen huiszwam verwijderen kelderzwam porinzwam vochtproblemen vochtproblemen opstijgend vocht behandelen kelder waterdicht maken condensatie in huis restaureren restaureren balkkoppen repareren sierlijsten plafond repareren trap restaureren dakrenovatie gevelrenovatie vacature subsidies contact nieuws fr houtworm efficint behandelen bepaal eerst het type een efficinte behandeling van houtworm is alleen mogelijk als u weet welk type houtworm zijn intrek nam .