Menu Sluiten

Totaalconcepten Renovatie Limburg

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Diensten Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – 

Wenst u meer info over totaalconcepten renovatie limburg kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Totaalconcepten Renovatie Limburg

Brandveiligheid | Bouw | Renovatie | Hvac | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaalconcepten renovatie limburg

welkom op de website van architect claes cindy en architect vanoppen bjorn een creatief team metuiteenlopende ervaringen in massiefbouw en houtskelet vanlaagtot nulenergie .. Tv limburgwonenis op bezoek geweesthttp www.tvl.be programmas tvlwonenmodernenulenergiewoninginkermt een van onze mooie projecten in de zondag https www.dezondag.be toekomstgerichtbouwen contact projecten alle categorien commercieel interieur nieuwbouw verbouwing nieuwbouw met zicht op de zuidwillemsvaart nieuwbouw onder de beukenboom nieuwbouw moderne houtskeletwoning nieuwbouw villa in het groen nieuwbouw strakke villa in zwart wit nieuwbouw moderne houtskeletwoning met garage nieuwbouw villa aan de paardenwei nie.

spring naar de inhoud menu menu home energieneutraal dienstenmenu aan uitzetten verwarming zonnepanelen sanitair ventilatie projectenmenu aan uitzetten particulier industriebouw projectbouw vacature contact particulier een uitgewerkt totaalconcept voor uw nieuwbouw of renovatie meer informatie industriebouw energiebesparende technieken voor uw bedrijf meer informatie projectbouw uitvoering en opvolging door eigen personeel meer informatie over ons na jaar actief te zijn in de verwarmingswereld besloot ik in een eigen bedrijf te starten in de garage van onze woning totaalconcepten renovatie limburg prijs Inmiddels zijn wij gevestigd in een energieneutraal industriegebouw op de industriezone kieleberg met een team van medewerkers. Onze specialisatie is het plaatsen van kwalitatieve geothermische warmtepompinstallaties die ook passief kunnen koelen en dit in combinatie met zonnepanelen die de nodige elektriciteit voor de warmtepomp leveren. Limburg waar wij wonen is een provincie met ambitie. Tegen wil de provincie volledig klimaatneutraal zijn. Wij zijn trots hieraan te kunnen meewerken Selectie over totaalconcepten renovatie limburg T infobartmeers.

Notie over Totaalconcepten renovatie limburg

artikelen mijn account registreren home totalworx bvba vochtproblemen vochtproblemen in jouw woning totalworx is jouw redder luchtdichting luchtdichting haal je epeil omlaag met totalworx isolatie isolatie door totalworx nieuwbouw nieuwbouw sleutel op de deur gevelrenovatie gevelrenovatie dakwerken dakwerken platteen hellende daken ramen en deuren ramen en deuren renovatie renovatie merken totalworx bvba voor al jouw renovatieen bouwwerken in noordlimburg en omstreken home totalworx bvba totaalproject totalworx is jouw betrouwbare partner om jouw woning totaal aan te pakken. Doordat wij meer dan jaar ervaring hebben zijn wij gespecialiseerd in totaalprojecten. Wij gaan op zoek naar de juiste behandelingen met behulp van de meeste innovatieve technieken in ons vakgebied. Wij bieden een totaalconcept in samenspraak met jou. We stellen de beste diagnose om jouw woning volledig aan te kunnen pakken voor een optimaal en duurzaam resultaat. Renovatie en bijbouw een grondige makeo.