Menu Sluiten

Dak Herstellen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dak herstellen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dak Herstellen Antwerpen

Zonnepanelen | Bouw | Renovatie | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak herstellen antwerpen

gratis offertes ontvangen aanvragen home dakwerkengids dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes dakwerker voor al je dakwerken ervaren dakwerker gezocht scherpe prijzen start gratis offerteaanvraag dakwerken antwerpen het dak is n van de belangrijkste onderdelen van je woning. Bij beschadigingen vervuiling of andere problemen is het noodzakelijk om de dakwerken zo snel mogelijk uit te voeren. Een dakdekker is in te huren voor dakherstellingen een complete dakrenovatie en zelfs het vernieuwen van de dakconstructie dak herstellen antwerpen vlug rendement Op deze pagina lees je meer over de dakwerken die dakdekkers uit antwerpen uitvoeren. Je krijgt onder andere meer informatie over het renoveren van daken het aanbrengen van een overzetdak en wanneer een nieuw dak noodzakelijk is. Ook krijg je een indicatie van de tarieven en lees je meer over premie.

gratis offerte stuur ons een email dakwerken kroonlijsten zinken dakgoten franse daken platte daken hellende daken gevelbekleding bekleding met leien bekleding met sidings gevelisolatie dakrenovatie dak herstellen realisaties over ons contact press to zoom press to zoom press to zoom press to zoom uw specialist in dakwerken en gevelbekleding in antwerpen onze diensten u bent de trotse eigenaar van een leuke woning die u zelf bouwde of van iemand kocht. En wilt dan ook dat de verpakking ervan top is en blijft. Iets wat de feyter uw dakwerker voor dakwerken in antwerpen graag regelt. Dakwerken rust uw platte of hellende dak uit met een nieuwe bekleding en kroonlijsten. Met vensters koepels en schouwen. Eacuten met isolatiemateriaal. Lees meer over al onze dakwerken gt gevelbekleding amp gevelisolatie stop uw gevel in een ander kleedje met leien of sidings. En laat hem meteen ook isoleren Het voorruitzicht van dak herstellen antwerpen Lees meer over gevelbekleding gt.

De discipline van Dak herstellen antwerpen

home diensten dakrenovatie dakisolatie platte daken hellende daken industrile dakwerken gevelwerken daktimmerwerken zolderrenovatie montage duivenpinnen projecten over blog contact bel ons offerte aanvragen zoek menu menu een overzicht van onze diensten dakisolatie dakisolaties volgens isolatienorm van dakrenovatie dakrenovaties van zowel hellende als platte daken nieuwbouwprojecten dakwerken voor nieuwbouwprojecten dakkapellen plaatsing van dakkapellen dakvensters velux plaatsing van velux dakvensters zolderrenovatie afwerking van zolder tot een volwaardige kamer daktimmerwerken dakisolaties volgens isolatienorm van montage duivenpinnen plaatsen vogelweringssystemen gevelwerken gevelwerken gevelrenovaties bij antwerpse algemene dakwerken kunt u terecht voor een waaier aan diensten terec.