Menu Sluiten

Oplossingen Totaalaanneming Renovatie

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Diensten Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – 

Wenst u meer info over oplossingen totaalaanneming renovatie kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Oplossingen Totaalaanneming Renovatie

Interieur | Renovatie | Bouw | Brandveiligheid | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen totaalaanneming renovatie

times bel ons mail ons infopromacon.be home projecten wie zijn wij wat doen wij vacatures klantenlogin contact toggle navigation contacteer ons inrichting afwerking projectopvolging op maat ontdek originaliteit elk project is uniek. Wij luisteren naar uw wensen zoeken mee naar mogelijkheden en zorgen voor een uitvoering zonder dat u zich zorgen moet maken. Betrouwbaarheid een woord is een woord. Met n vast aanspreekpunt per project kan u er zeker van zijn dat wij voor u klaar staan oplossingen totaalaanneming renovatie maatwerk Al snel zal u merken dat er op ons gerekend kan worden. Kwaliteit het is het resultaat dat telt. Ondanks de strikte deadlines en snelle interventies mag u er zeker van zijn dat wij niet zullen inboeten aan kwaliteit. Onze klanten totaalprojecten totaalaanneming voor vernieuwen en inrichting op maat van winkels burelen appartementen woningen met persoonlijke begeleiding van a tot z zonder dat u zich zorgen dient te maken. Lees meer gerealiseerde projecten van marcke jambes thuiskanto.

overslaan en naar de inhoud gaan twijfel je nog om te bouwen niet nodig lees hier onze redenen waarom bouwen meer dan ooit interessant is gt close belgi belgi belgique france architectenzone nieuws events bouwgronden vacatures toggle navigation realisaties kijkwoningen over ons houtskeletbouw testimonials contacteer ons nieuws redenen waarom bouwen meer dan ooit de beste keuze is redenen waarom bouwen meer dan ooit de beste keuze is de kogel is door de kerk je wil samenwonen met je partner of verhuizen. Dan sta je voor een andere belangrijke beslissing kies je voor nieuwbouw of een bestaande woning een bestaande woning lijkt op het eerste gezicht vaak voordeliger maar op lange termijn bespaar je een pak meer met je nieuwbouwwoning. Kies je bovendien voor een bouwbedrijf dan heb je er meteen een aantal extra zekerheden bij. Twijfel je nog om te bouwen wij leggen uit waarom een investering in een nieuwe woning met de garanties van een erv.

Wetenswaardigheden over Oplossingen totaalaanneming renovatie

home over ons kraanverhuur activiteiten projecten contact activiteiten overzicht timmerwerken hellend dak plat dak velux renovatie gevelbekleding isoleren totaal aanneming hellend dak het gekende hellend dak is nog altijd zeer geliefd in nieuwbouw vooral bij huizen in pastorijstijl. Niet enkel de dakconstructie is een belangrijk element van een woning ook de dakbedekking bepaalt of een woning wind en waterdicht zal zijn meer info bekijken over oplossingen totaalaanneming renovatie Daarnaast is de dakbedekking ook een belangrijk esthetisch element van de woning. Nadat de constructie gecreerd is bij nieuwbouw bij totale renovatie of na afbraakwerken van de bestaande dakbedekking bij een renovatie wordt op de dakconstructie een onderdak voorzien. Onderdak een onderdak wordt op de dakconstructie bevestigd met behulp van tengellatten. Dit is de de beschermlaag van een hellend dak. Als er om of andere redenen water door.