Menu Sluiten

Dakrenovatie Provincie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie Provincie Antwerpen

Isolatie | Zonnepanelen | Dakwerken | Duurzame Energie | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie provincie antwerpen

gratis offertes ontvangen aanvragen home dakwerkengids dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes algemene dakwerken op zoek naar een dakdekker vakwerk tegen scherpe prijzen dakwerker gezocht via ons vind je snel een erkend dakdekker. Dakwerken offertes de offertes zijn vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Vergelijk bespaar vergelijk gratis offertes amp bespaar gecadak dakwerken tegen scherpe prijzen op zoek naar een dakdekker om jouw dakwerken uit te voeren is je huis aan een flinke dakrenovatie toe of zoek je met spoed een dakwerker voor het uitvoeren van een dakherstelling voor deze en andere dakwerken kun je best gebruik maken van onze gratis offerteservice wij zijn een netwerk van dakwerkers werkzaam in heel vlaanderen. Als jij het offerteformulier invult krijg je zo snel mogelijk de prijsopgaven van maximaal dakdekkersbedrijven uit je eigen regio dakrenovatie provincie antwerpen met korting Kies de dakwerker met de laagste kostprijs en profiteer zo van scherpe prijzen zo ben je dankzij ons netwerk altijd verzekerd van de beste dakwerken tegen de laagste kostprijs vind .

realisaties over ons isolatiepremies contact privacy pagina bestaat niet bel n maak meteen uw afspraak dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten ramen nieuwe daken overzetdak gierle terug naar het overzicht dakrenovaties in heel vlaanderen dakwerken van kreij voert dakwerken uit in heel vlaanderen. Ontdek onze realisaties in de regio s rond antwerpen schoten schilde brasschaat wijnegem wommelgem edegem deurne mortsel … mechelen lier herentals turnhout geel mol aarschot diest … En de volledige provincie limburg. Dakwerken van kreij klissenhoek vorselaar infodakwerkenvankreij.be contacteer ons voor een offerte .

Data over Dakrenovatie provincie antwerpen

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken ranst ranst dakwerken in ranst of omgeving nodig de dieltjens dakwerkers klaren de klus in broechem emblem ranst oelegem massenhoven zandhoven lier wommelgem nijlen wijnegem borsbeek deurne schilde schoten sgravenwezel brecht sintjob wuustwezel en andere omliggende gemeenten provincie antwerpen … Dakwerken dieltjens dieltjes staat synoniem met kwaliteitsvolle dakwerken. Voor zowel een plat dak als hellende dakconstructies biedt ons dakbedrijf professionele oplossingen in dakherstelling dakbedekking dakrenovatie Wat betekent dakrenovatie provincie antwerpen Ook voor het plaatsen van een vo.