Menu Sluiten

Offerte Totaalaanneming Renovatie

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Diensten Totaalaanneming Renovatie – 

Wenst u meer info over offerte totaalaanneming renovatie kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Offerte Totaalaanneming Renovatie

Interieur | Bouw | Hvac | Renovatie | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte totaalaanneming renovatie

overslaan en naar de inhoud gaan secondary menu diensten over ons nieuws careers contact hoofdnavigatie kantoren horeca winkels openbaar priv zoeken call to action uw project kruimelpad home diensten algemeen totaalproject totaalinrichtingen voor elk interieur ben je op zoek naar een professionele partner om uw totaalinrichting aan te pakken een totaalinrichting van de laere decor is een totaalinrichting op maat. Begeleiding van a tot z graag begeleiden wij uw project van a tot z van nieuwbouw tot renovatie van kantoren tot particuliere woningen offerte totaalaanneming renovatie kostenraming Samen zoeken we steeds naar de beste oplossingen op maat van uw project. Door onze jarenlange projectervaring en productkennis is elke totaalinrichting afgestemd op uw wensen budget en tijdspanne. Wanneer u kiest voor een totaalinrichting van de laere decor kiest u voor een duurzame uitvoering met materialen van topkwaliteit. Wij staan garant voor een e.

home schrijnwerk binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk totale interieurafwerking vloeren pleisterwerken schilderwerken sanitair amp elektriciteit meubilair hygieumlnische wanden gyprocwerken systeemplafonds realisaties contact contacteer ons de pas is aannemer in renovatie en interieurafwerking grote en kleine projecten in renovatie en nieuwbouw pascal demuynck en jo baele zijn al meer dan jaar actief in de bouwsector Wat betrachten we met offerte totaalaanneming renovatie De pas biedt zijn kennis en diensten aan aan bedrijven en particulieren in belgieuml. Door samen te werken met vakmensen met een passie voor hun specialisatie en een goede cooumlrdinatie zijn wij er dan ook van overtuigd dat het resultaat een gebalanceerd geheel geeft dat de delen overstijgt. Wij voeren kleine en grote werken uit in woningen appartementen winkels kantoren en industrieumlle gebouwen en dat zowel voor nieuwbouw als renovatieproj.

Kundigheid over Offerte totaalaanneming renovatie

home over ons kraanverhuur activiteiten projecten contact activiteiten overzicht timmerwerken hellend dak plat dak velux renovatie gevelbekleding isoleren totaal aanneming timmerwerken een stevige kwaliteitsvolle dakconstructie van zowel hellende als platte daken vormt samen met de dakbedekking de dakdichting en de isolatie materialen de basis voor een energiezuinige en droge woning. Ze moet tevens bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarom bouwen we onze dakconstructies uit sterk en duurzame materialen. Lees meer hellend dak het gekende hellend dak is nog altijd zeer geliefd in nieuwbouw vooral bij huizen in pastorijstijl. Niet enkel de dakconstructie is een belangrijk element van een woning ook de dakbedekking bepaalt of een woning wind en waterdicht zal zijn. Daarna.