Menu Sluiten

Blog Over Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over blog over dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Blog Over Dakrenovatie

Isolatie | Bouw | Dakwerken | Zonnepanelen | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over dakrenovatie

shopping cart your cart is empty quantity remove subtotal taxes shipping total there was an error with paypalclick here to try again thank you for your businessyou should be receiving an order confirmation from paypal shortly.exit shopping cart www.roofservicecompany.be algemene dakrenovaties na jaar ervaring te hebben opgedaan bij mijn vader als ploegbaas werd het tijd om een eigen bedrijf te beginnen. Door mijn ervaring als dakwerker heb ik geleerd dat de klant te weinig informatie krijgt over het echte probleem van hun dak. Daarom komen wij zo snel mogelijk eerst ter plaatse en geven wij u een vakkundig en eerlijk advies. Als u de beslissing heeft genomen om uw werken door ons te laten uitvoeren dan zal deze zo snel mogelijk in onze agenda ingepland worden. Ons be.

home gt blog over ons blog vacatures inforoozenburg.be offerte aanvragen wat we doen onze klanten contact blog kies een onderwerp no categories een dakkapel laten plaatsen een dakkapel laten plaatsen u denkt eraan om uw woonruimte te vergroten. Misschien om een slaapkamer groter te maken of een andere ruimte te creren blog over dakrenovatie zijn zeer populair Ook heeft u intussen bedacht dat een dakkapel laten plaatsen een hele goede optie zou kunnen zijn. De volgende vraag is hoe groot wordt mijn dakkapel . Wilt u een dakkapel hellip dit zijn de voordelen van een dakkapel de vraag is in de eerst plaats wat is eigenlijk de functie van een dakkapel voor de meeste mensen is het eenvoudig een kwestie van meer plaats in huis creren.in sommige eerder zeldzame g.

Notie over Blog over dakrenovatie

home investeren blog uw projectgrond team realisaties login verhuurder contact nieuwbouw te koop te huur verkopen verhuren rentmeester vastgoedcoach zoekopdrachten investeren blog uw projectgrond team realisaties login verhuurder contact mijn verbouwlening nieuwe renteloze lening mijn verbouwlening de renteloze lening of de mijn verbouwlening is een initiatief van de vlaamse overheid waar eigenaars een aanvraag voor kunnen indienen vanaf september . Men kan renteloos tot . Euro lenen met een maximale looptijd van jaar. Dit bedrag kan ingezet worden voor zowel de woningkwaliteit als voor de energieprestatie De verkoopwaarde van blog over dakrenovatie Wie kan er gebruik van maken de overheid beschrijft de volgende vier doelgroepen die er gebruik van kunnen maken particuliere eigenaarbewoners uit de laagste en middelste inkomstencategorie hierbij wordt rekening gehouden met bepaalde inkomensgrenzen zie voorwaarden verhuurders via een sociaal verhuurkantoor particuliere eigenaarverhuurders hier zijn geen inkomensgrenzen van toepassing de huurprijs mag niet boven de euro li.