Menu Sluiten

Dakrenovatie Kopen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie kopen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie Kopen Antwerpen

Duurzame Energie | Isolatie | Renovatie | Zonnepanelen | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie kopen antwerpen

home nieuws flexibele bouwpartner contact woningbouw renovatie ventilatie sanitair cv dakwerken te koop woningbouw van ruwbouw of wind en waterdicht tot volledig sleutelopdedeur dakrenovatie kopen antwerpen maatwerk Alles over woningbouw renovatie totaalrenovaties en. uitbreidingen renovaties van keukens en badkamers alles over renovatie ventilatie types c en d ook voor doehetzelvers alles over ventilatie sanitair cv ketels warmtepompen en zonneboilers aanleg sanitaire leidingen alles over sanitair cv dakwerken nieuwe daken en dakrenovatie hellende en platte daken ook groendaken en gevelbekleding alles over dakwerken te koop laatste duplex te heers prachtig dakappartement te heppen bouwgronden nieuwbouwwoning te arendonk appartementen in geel meer .

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken julien dieltjens het bedrijf meer dan jaar ervaring in dakwerken regio antwerpen ruim jaar sinds om precies te zijn kunnen bedrijven en particulieren in en rond antwerpen maar ook elders in vlaanderen rekenen op de kwaliteitsvolle dakservice van julien dieltjens dawerken. Dieltjens wordt nie.

Het laatste nieuws over Dakrenovatie kopen antwerpen

infoprofidak.com profidak bv nijverheidsstraat wommelgem kantoor open na afspraak onze experts staan klaar voor u home aanbod dakwerken gevelwerken isolatiewerken daktimmerwerken velux en dakkoepels realisaties over profidak contact more use tab to navigate through the menu items. Hoe deze dakwerker uit antwerpen het verschil maakt wat verwacht u van uw dakwerker stiptheid eerlijke prijzen en kwalitatief vakwerk staan ongetwijfeld bovenaan uw prioriteitenlijstje als u een dakwerker zoekt en gelijk heeft u net deze criteria liggen immers aan de basis van elk waterdicht en betrouwbaar dak en van een vlotte samenwerking zonder zorgen. Bij profidak mag u trouwens precies dat verwachten Belangstelling i n dakrenovatie kopen antwerpen Respect voor gemaakte afspraken en planningen en onberispelijk vakwerk zijn onze absolute kernwaarden. Al vinden we ook transparantie heel belangrijk. Gladde verkopers en mooie verkooppraatjes daar doen we niet aan mee. Wij zeggen gewoon heel duidelijk en vooraf waar we voor staan zodat u perfect weet wat u.