Menu Sluiten

Renoveren Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over renoveren dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Renoveren Dak

Bouw | Zonnepanelen | Renovatie | Dakwerken | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renoveren dak

bedrijfsinfo contact offerteaanvraag promoties cadeaubon jobs nieuws links fotoalbum facebook twitter weerbericht bouwinfo infotheek downloads gevelbekleding plat dak isolatie overzetdak hellende dakenmoniereternitkoramicimerysrbenerlussvk tips onderhoudtipsdak lekkagerealisaties profielplaat dakwerken dakwerken dak bvba kwaliteit voor uw vijfde gevel wilt u uw dak renoveren zijn er kleine grote herstellingen nodig of betreft het een volledig nieuw dak dak zorgt voor een kwalitatief en esthetisch verantwoord eindresultaat en dit aan de juiste prijs. Doordat dak altijd met hoogwaardige materialen en gereedschap werkt dit gecombineerd met jaar vakkennis en ervaring in de dakdekkerswereld behoren uw dakproblemen definitief tot uw verleden en bieden we de nodige garantie waar u als klant recht op heeft renoveren dak met gegarandeerde rendementsstijging U kan bij ons terecht voor nieuwbouwdaken overzetdaken dakherstellingen en of dakisolatie. M.a.w. Alles wat met dakwerken te maken heeft dit zowel voor hellend als voor een plat dak. Ook kan u bij ons terecht voor advies wat betreft de m.

menu dakwerken roofit diensten plat dak isoleren plat dak renoveren onderhoud en herstelling vernieuwing dak goten en afkasting kostprijs blog referenties contact gratis offerte contact opnemen dakwerken gt plat dak renoveren plat dak renoveren door dakwerken roofit op tijd uw plat dak renoveren een plat dak kan na verloop van tijd bijvoorbeeld scheuren vertonen of de roofing kan losgekomen zijn. Dit is een normaal proces. Uw plat dak moet namelijk heel wat weersomstandigheden trotseren Ons aanbod van renoveren dak Eens bijvoorbeeld de roofing van uw dak barsten vertoont of verouderd is is uw dak echt aan herstelling of vernieuwing toe. Begin aan dit werk niet zelf maar laat dit aan een gespecialiseerde firma over. Er wordt samen met u besproken wat er wel of niet nodig is qua dakrenovatie. Zo hoeft u geen onnodige kosten te maken en uw dak kan opnieuw meer dan jaar meegaan. Voor welke dakwerken kunt u bij ons terecht u kunt rekenen op meer dan jaar ervaring in werkzaamheden aan platte daken isolatie van daken. U kiest zelf de gewenst.

Data over Renoveren dak

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovatie prijzen dakrenovatie offerte renoveren dak dakrenovatie aan betaalbare prijs das dieltjens julien dakwerken in broechem ranstantwerpen. Een vrijblijvende informatieaanvraag voor een gedetailleerde offerte dakrenovatie afgestemd op de nodige renovatiewerken aan jouw dakconstructie kan altijd. Voor het renoveren van daken kan je echt wel best een egravechte vakmandakwerker inschakelen. Vertrouw op kwaliteit en ervaring dieltjens biedt ruim jaar advies en kwalitatieve oplossingen m.b.t. Dakherstelling timmerwerken en dakr.