Menu Sluiten

Dak Renoveren Aalst

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dak renoveren aalst kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dak Renoveren Aalst

Renovatie | Isolatie | Zonnepanelen | Duurzame Energie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak renoveren aalst

skip to content pim van de moer pimdakwerkenadd.be .. Menu home over ons specialiteiten realisaties natuurleien hardhoutwerken zinkwerken platte daken afwerkingsgraad moeilijkere renovaties constructietimmeren offerte advies aanvragen contact links wilt u ook graag samenwerken contacteer dan onze webmaster per mail met vermelding van onze website dak renoveren aalst gratis levering Dakwerken dakwerker link dakdekker dak aannemer antwerpenbedrijven dakpannen bedrijvenbelgie dakdekkersbedrijf dakdekkers antwerpen dakreiniging ssprojects.be www.lucdekeyzer.be fietsenmaker leuven https www.toptuin.be https www.snelloodgieter.be https www.namfon.be http sanitairenverwarmingverstraeten.be vanseveren staudtpeter.be nick provinciael grondwerken herent rioleringswerken herent tuinaanleg herent verwarming antwerpen loodgieter gent ontstoppingsdienst gent tuinaanleg sintniklaas tuinaanleg aalst tuinarchitect aalst grondwerken haacht grondwerken leuven grondwerken mechelen grondwerken lier taxi leuven loodgieter antwerpen inter.

search wobben schilder amp dakwerken home dakwerken schilderwerken contact waarmee kunnen wij u helpen dakwerken hellende en platte daken dakwerken schilderwerken binnen en buiten schilderwerken. Schilderwerken renoveren alles over renoveren ik wil renoveren wobben bvba uw partner wobben bvba is de partner voor al uw dakwerken dakrenovaties en herstellingen. Wij zijn specialisten in zowel hellende als platte daken. Isoleren nieuwedakgoot afwerken gevel koepel of velux schilderwerk binnen en buiten voor al deze dingen kunnen wij u helpen ook staan wij gekend voor kwaliteit schilderwerken voor zowel binnen en buiten uw huis. Met al meer dan vijftig jaar ervaring kunnen wij de nodige referenties voorleggen in heel belgie wobben bvba is een vierde generatie bouw bedrijf gelegen te aalst de voordelen van dak renoveren aalst Op deze site zal u de nodige info vinden maar aarzel niet om ons te contacteren wij helpen u graag wobben bvba hyacintenstraat aalst firmawobben.be sitemap home dakwerken sch.

Het domein van Dak renoveren aalst

kleistraat a erembodegem home dakwerken aalst referenties contacteer dakwerker aalst home dakwerken aalst referenties contacteer dakwerker aalst bd constructions uw professional voor dakrenovatie gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van platte en hellende daken in aalst en omstreken bekijk onze diensten bd constructions uw professional voor dakrenovatie gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van platte en hellende daken in aalst en omstreken vraag uw offerte aan bd constructions dakwerken en platte daken aalst uw professional voor dakrenovatie gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van platte en hellende daken in aalst en omstreken ervaring met meer dan jaar ervaring op onze teller bent u zeker van een professionele aanpak. Stipte service u kan op ons rekenen voor een stipte en snelle uitvoering van de werken zeker bij schade. Kwaliteit we we.