Menu Sluiten

Lekkages Dak Herstellen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over lekkages dak herstellen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Lekkages Dak Herstellen

Zonnepanelen | Isolatie | Bouw | Renovatie | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lekkages dak herstellen

dakgoten reinigen voordelen dakgotenreiniging is onterecht vaak een ondergeschoven kindje omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de gevolgen van slecht functionerende dakgoten. De gevolgen zijn lekkages schimmels achter de buitenmuur en houtrot op diverse plaatsen. Herstel van bovenstaande gevolgen zullen u flink in de buidel doen tasten lekkages in het dak schimmels achter de buitenmuur en houtrot in kozijnen zijn immers of moeilijk te herstellen of ansich heel kostbaar. Het tijdig opmerken dat uw dakgoot vervuilt is en de daarop volgende actie ondernemen is dus van wezenlijk belang. U kunt merken dat uw dakgoot verstopt vervuilt is wanneer het water over de dakgoot loopt of klotst water langs de regenpijp of zelfs water langs de muur lekkages dak herstellen schatting aanvragen Particulieren vooral de winter en de herfst brengen veel bladafval met zich mee die de goede regenafvoer kunnen belemmeren. Mocht dit gebeuren dan kunnen wij deze problemen voor u verhelpen door uw dakgoten te reinigen en voorkomen door jaa.

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home over ons over dakwerken demessemaeker een totaalpakket voor uw dak een zeer fijn afgewerkt enwaterdicht dakop uw woning plaatsen. Dat is wat wij doen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie en in alle bouwstijlen. Zaakvoerder danny demessemaeker gaat zelf mee plaatsen en controleren. Om u zo kwaliteit enmooie afwerkingte garanderen. Echtgenote carine van hout neemt hetbedrijfsmanagementvoor haar rekening De verkoopsom van lekkages dak herstellen Met ons team van vaste medewerkers bieden we u een totaalpakket voor uw dak. Van advies tot voorbereiding uitvoering en nazorg. Da.

Wat je wil weten over Lekkages dak herstellen

home gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakonderhoud dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs goedkope dakwerker dakrenovatie dakherstelling dakpannen vervangen daklekkage plat dak vernieuwen dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte dakinspectie laten uitvoeren vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakinspectie kosten en informatie een dakinspectie is een belangrijk onderdeel van dakonderhoud. Hierbij controleert een ervaren dakwerker je dakoppervlak. Hij kijkt naar eventuele beschadigingen naar de algehele staat van het oppervlak en naar zwakke plekken di.