Menu Sluiten

Duurzame Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over duurzame dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Duurzame Dakrenovatie

Renovatie | Bouw | Duurzame Energie | Isolatie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzame dakrenovatie

contact dural vrienden nieuws over ons werken bij ons infoduralbouwgroep.be home dakwerken dakrenovatie dakisolatie duurzame energie zonnepanelen financiering realisaties gratis offerte infoduralbouwgroep.be home dakwerken dakrenovatie dakisolatie zonnepanelen financiering realisaties over ons nieuws dural vrienden werken bij ons contact wij geloven in duurzaam vakmanschap wij geloven in duurzaam vakmanschap maak nu een afspraak voor gratis advies bij je thuis. Maak afspraak service wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Duurzame partner als uw duurzame partner met mr dan jaar ervaring in huis zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarboveno.

franais nederlands toggle navigation tel … Facebook facebook facebook ervaring verwezenlijkingen diensten goed om weten contact job bestek materiaal investeren in duurzame bescherming is altijd een goede keuze. Bescherming tegen het weer is de eerste prioriteit bij het behoud van een onroerendgoedinvestering duurzame dakrenovatie passend voor uw firma De schade veroorzaakt door een lek kan ongeacht het gekozen kwaliteitsmateriaal zeer snel belangrijk worden en uiteindelijk veel meer kosten dan het onderhouden van een goed dak. Weet natuurlijk dat de eerste zorg van toitures constant erin bestaat u een duurzame bescherming te waarborgen. wij zorgen steeds voor het beste materiaal om u de beste duurzaamheid en prijskwaliteitverhouding te bieden. toitures constant werkt samen met de beste leveranciers en fabrikanten beschikbaar op d.

De discipline van Duurzame dakrenovatie

infogroupbrs.be home publiek residentieelindustrie activiteiten dakrenovatiegevelrenovatiegevelreinigingbetonherstellingantigraffitimonumentenzorgrealisatiescontact gratis adviesgesprek dakrenovatie group brs is gespecialiseerd in het onderhouden beschermen en renoveren van daken voor uw publieke gebouwen. wij bieden een beschermende en duurzame totaaloplossing voor de specifieke behoeften van uw gemeente. advies op maat interventies en projecten duurzame oplossing offerte formulier vraag een gratis offerte bedankt voor uw offerte aanvraag. We koppelen zo snel mogelijk terug Wat betrachten we met duurzame dakrenovatie Oeps er ging iets mis dakonderhoud regelmatig onderhoud aan uw dak voorkomt onnodige werkzaamheden en hoge kosten. Group brs zo.