Menu Sluiten

Betaalbare Dakrenovatie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over betaalbare dakrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Betaalbare Dakrenovatie Antwerpen

Dakwerken | Duurzame Energie | Zonnepanelen | Renovatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betaalbare dakrenovatie antwerpen

home wie we zijn… Wat we doen… Dakwerken timmerwerken dakbedekking renovatie gevelbekleding lood zinkwerken referenties contact offerte antwerpen kempen berlaar renovatie in de antwerpse kempen en eigelijk in heel de provincie antwerpen kan je rekenen op de expertise van dakwerken naegels uit berlaar een renovatie klein of groot… Onze vakmannen klaren de klus dakrenovatie je dak renoveren laat je best aan een vakman over. Dakwerken naegels verzorgt zowel partieumlle als totale dakrenovaties. Meer weten en of een offerte dakrenovatie op maat nodig doe beroep op een expert in het renoveren van daken en contacteer de dakwerker voor een gratis offerte. Gevelrenovatie ook voor het renoveren van gevels kan je beroep doen op het kennen en kunnen van naegels bvba uit beersel. Info prijzen amp offerte contacteer ons geheel vrijblijvend voor bijkomende info inzake de mogelijke renovatiewerken een algemene prijsindicatie en of een gedetailleerde offerte gevelrenovatie op maat betaalbare dakrenovatie antwerpen grote maten Raquo contactformulier r.

home realisaties contact isolatie vakmanschap in dakwerk de antwerpse dakwerkers van adremheb je een woning in antwerpen en ben je op zoek naar een chte vakman voor het uitvoeren van dakwerken timmerwerk en of dakherstellingen kliteitswerk aan betaalbare prijzenontdek de kennis en kunde van onze dakwerkers bekijk enkele van onze gerealiseerde dakwerken en of vraag vrijblijvend een prijsofferte op maat van jow project algemene dakwerken dakreparaties structuur dakbekleding nieuwe roofing plaatsen op plat dak nieuw plat dak herstellingwerk platte daken bouw hellend dak vervangen dakbekleding daktimmerwerken recente realisaties dakwerk dakrenovatie dakherstelling bekijk andere realisaties gratis offerte vraag hier online een gratis offerte aancontacteer ons adrem dakwerken antw.

Gegevens over Betaalbare dakrenovatie antwerpen

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens De verkoopprijs van betaalbare dakrenovatie antwerpen alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakgoten goten afvoerbuizen en regenpijpen en gootbekleding prijzen dakgoten offerte goten amp afvoer regenwater dak dakgoten aan betaalbare prijzen das dakwerken julien dieltjens in broechem ranstantwerpen. Een vrijblijvende informatieaanvraag voor een gedetailleerde offerte dakrenovatie afgestemd op de no.