Menu Sluiten

Vragen Dakrenovaties

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over vragen dakrenovaties kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Vragen Dakrenovaties

Zonnepanelen | Renovatie | Bouw | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vragen dakrenovaties

infogroupbrs.be homeindustrieelresidentieelpubliekrealisatiescontact spoedinterventie vragen dakrenovatie voor cora alle fotoxs no items found vragen dakrenovaties zijn zeer populair Andere projecten brs publiek monumentenzorg gemeente zaventem meer info brs industrie vloersystemen voor cummins meer info brs residentieel mechelen gevelisolatie voor particulier in mechelen meer info wat hebben wij te bieden vlot contact na een eerste contact komen we graag alle mogelijkheden bespreken. Daarna krijgt u een duidelijke prijsindicatie. Professionele uitwerking onze vakmannen zorgen voor een correcte uitwerking. Hierbij gebruiken we innovatieve technieken om de kwaliteit te behouden. Nazorg service onze relatie eindigt niet bij de definitieve oplevering. Wij blijven uw partner en bieden uitstekende service en nazorg bij elk afgeleverd project. Neem contact op we geven je graa.

overslaan en naar de inhoud gaan times totaalrenovatie woningen appartementen kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact home over ons waarom verbouwen met renoffice over renoffice nieuws aannemers gezocht onze aanpak getuigenissen vacatures contact bel gratis home over ons waarom verbouwen met renoffice over renoffice nieuws aannemers gezocht onze aanpak getuigenissen vacatures totaalrenovatie woningen appartementen kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact zoeken zoeken times of laat het door ons zoeken wij nemen dan spoedig contact met jullie. Menu you are here home nieuws volg je renovatie.

Inlichtingen over Vragen dakrenovaties

tevreden klanten belonen ons gemiddeld met snel een offerte home over onsbeoordelingen projectfotoxs nieuws waarom nieuw dak in uur veelgestelde vragen overzetdakdakleienop dakshinglesdakpannen vervangendakrenovatieplaatsen overzetdakmerkenvoordelenpremies dakisolatiezolderisolatiesarkingdakisolatiepremiescelit onderdakplaten doehetzelfprijzentoestellen overige dakwerkenvelux dakramendakgotendakgootbekledingsidings gevelbekleding zonnepanelencontact bedrijfsvoorstelling bedrijfsvoorstelling familiebedrijf wij zijn nieuw dak in uur bvba een bedrijf gespecialiseerd in overzetdaken en dakrenovatie en actief in bijna heel vlaanderen de voordelen van vragen dakrenovaties En vooral een cht familiebedrijf waarvan de leiding in handen is van een vader e.