Menu Sluiten

Schade Aan Dakconstructie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over schade aan dakconstructie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Schade Aan Dakconstructie

Bouw | Duurzame Energie | Renovatie | Dakwerken | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schade aan dakconstructie

home diensten huidige pagina realisaties jobs contact home diensten onze diensten nieuwbouw renovatie gevelbekleding herstellingen al dan niet door stormweer en onderhoud van uw dak wij staan in voor een totaal project van uw dak en of gevelwerken gewenste veranderingen aan uw dak en of gevel dringende herstellingen na een storm of plotse waterinsijpeling een onderhoud aan uw dak en of gevel dit kan indien gewenst ook met een jaarlijks onderhoud bespreking van de offerte indien gewenst vraag een offerte aan nieuwbouw projecten dakconstructie in hout of andere methodes platte daken in roofing hellende daken uitgevoerd in pannen leien zink koper staalplaten … Gevel en gootafwerking in hardhout slidings cederal board panelen pvc leien dakgootbekleding in roofing zink koper alle soorten dakisolatie voor plat en hellend dak plaatsen van dakramen koepels lichtstraten en verandaoverkappingen dakdoorvoeren met betrekking tot verluchtingen schouwen … Hemelwater afvoerbuizen in pvc en zink koper veranda in .

vacature subsidies contact nieuws select your language nl fr home houtworm houtworm houtworm bestrijden houtworm behandelen zwammen zwammen huiszwam verwijderen kelderzwam porinzwam vochtproblemen vochtproblemen opstijgend vocht behandelen kelder waterdicht maken condensatie in huis restaureren restaureren balkkoppen repareren sierlijsten plafond repareren trap restaureren dakrenovatie gevelrenovatie home houtworm houtworm houtworm bestrijden houtworm behandelen zwammen zwammen huiszwam verwijderen kelderzwam porinzwam vochtproblemen vochtproblemen opstijgend vocht behandelen kelder waterdicht maken condensatie in huis restaureren restaureren balkkoppen repareren sierlijsten plafond repareren trap restaureren dakrenovatie gevelrenovatie vacature subsidies contact nieuws select your language nl fr dakrenovatie uw dak laten renoveren vertoont uw dak tekenen van ouderdom of voldoet het niet meer aan de hedendaagse eisen dan is een dakrenovatie aangewezen. Hiervoor neemt u best een stielman .

Gegevens over Schade aan dakconstructie

gratis offertes ontvangen aanvragen home dakwerkengids dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes dakherstelling last van schade aan je dakoppervlak en wil je met spoed een dakherstelling laten uitvoeren het herstellen van beschadigingen zorgt voor een behoud van kwaliteit en een verlenging van de levensduur van het dak dakherstellingen zelf uit voeren is geen goed idee omdat het werken op hoogte altijd risico s met zich mee brengt. Schakel daarom snel een dakwerker bij jou in de buurt in op deze pagina lees je meer over de verschillende soorten dakherstellingen. Je leest onder andere hoe een reparatie van een plat dak in z n werk gaat n hoe vakmannen schade op hellende daken repareren lees meer over schade aan dakconstructie Daarnaast krijg je informatie over de overkoepelende renovatiepremie waar je bij verschillende dakherstellingen recht op hebt. Wil je besparen op de kosten vergelijk dan gratis de offertes van ve.