Menu Sluiten

Gespecialiseerde Dakwerkers Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over gespecialiseerde dakwerkers antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Gespecialiseerde Dakwerkers Antwerpen

Renovatie | Bouw | Dakwerken | Isolatie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespecialiseerde dakwerkers antwerpen

. Producten online en in de winkel advies en helpdesk door echte vakmensen winkels in belgi n een webshop home merken brochures nieuws over ons vacatures contact ga naar de shop home merken brochures nieuws over ons vacatures contact . Producten online en in de winkel advies en helpdesk door echte vakmensen winkels in belgi n een webshop over mapeco mapeco is d leverancier van bouwgereedschap in de kempen antwerpen en de regio vilvoorde. Met winkels n een webshop richten we ons op de vakman in de bouwsector van schrijnwerker tot koeltechnieker gespecialiseerde dakwerkers antwerpen met gegarandeerde rendementsstijging Daarnaast bevoorraden we ook vele grote en kleine klanten uit andere industrien. Wij beschikken over meer dan topmerken en de klant vindt bij ons net die grotere maat of speciale uitvoering die hij bij an.

tevreden klanten belonen ons gemiddeld met bel ons en stel uw vraag snel een offerte homedakwerkenisolatiegevelbekledingpremiesblogoveronscontact gratis dakinspectie op zoek naar extra isolatie voor je dak onze experts geven jouw met plezier advies. bedankt we contacteren u spoedig. Oops something went wrong while submitting the form. …of bel ons zelf op dakisolatie wat doet dakwerken apers voor jou bij dakwerken apers ben je er zeker van dat gespecialiseerde dakwerkers je dak isoleren met de beste technieken aan de meest recente normen en met materialen van de hoogste kwaliteit. En dat zowel voor bestaande als nieuwe daken. We zorgen in de hele provincie antwerpen ervoor dat jouw dakisolatie een investerin.

Berichtgeving over Gespecialiseerde dakwerkers antwerpen

bel gratis infomosman.be facebook instagram facebook instagram vroegboekkorting dakontmossing actie propere gevel home dakontmossing ontstaan van mos op het dak professioneel ontmossen van daken waarom uw dak ontmossen gevelreiniging zie het verschil contact vacatures select page mos op uw dak mosman gaat voor een mosvrij vlaanderen specialist in dakontmossing en reinigen van gevels. Bel gratis uw dak ontmossen of gevel reinigen mosman garandeert langetermijn resultaat wij gaan voor een mosvrij vlaanderen vraag uw gratis diagnose en offerte maar mosman is de specialist in het ontmossen van daken en reinigen van gevels in vlaanderen. Actief in gans vlaanderen het bedrijf is gevestigd in roeselare westvlaanderen. Dankzij diverse ploegen die actief zijn over gans vlaanderen kan uw dak snel goedkoop en efficint ontmost worden. Dit zowel in west en oostvlaanderen als in antwerpen vlaams brabant en brussel bekijk ook eens gespecialiseerde dakwerkers antwerpen Ook in walloni zorgt mosman voor de ontmossing van uw dak. Ervaring troef mosman wordt gerund door twee ervaren.