Menu Sluiten

Dakrenovatie Kopen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie kopen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie Kopen

Dakwerken | Renovatie | Bouw | Isolatie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie kopen

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken verkoop dakbedekkingsmaterialen dieltjens verkoopt dakbedekkingsmateriaal gaande van dakpannen tot leien en roofingproducten. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor de aankoop van dakisolatie dakramendakvensters onderdak lichtkoepel dakgoten enz. Verkoop en plaatsing naast de productenverkoop kan je uiteraard ook op het vakmanschap van dieltjens rekenen wat betreft de plaatsing en of installatiewerken. Contacteer ons en informeer gerust naar onze verkoopprijzen. Een offerte laten opmaken voor het allin pakket aankoop materiaal werkopdracht kan natuurlijk ook dakrenovatie kopen gespecialiseerde bedrijven Geef ons een seintje infoprijzenofferte dakbedekkingsmaterialen dieltjens wens je bijkomende inf.

skip to content renovatie dakrenovatie gevelrenovatie industrile panden asbestsanering loodsen huren kopen onderhoud over ons werkwijze jobs realisaties faq contact menu renovatie dakrenovatie gevelrenovatie industrile panden asbestsanering loodsen huren kopen onderhoud over ons werkwijze jobs realisaties faq contact hoe verloopt uw project bij interloods . Vertel uw verhaal waarom wilt u een renovatie of wilt u een loods huren of kopen welk eindresultaat hebt u voor ogen we komen ter plekke om de situatie te bekijken. .krijg oplossingen op maat we stellen een oplossing voor op maat waarbij we rekening houden met al uw wensen. . Ontvang de offerte alles wat u nodig hebt vertalen wij in een offerte. We overlopen samen u de offerte en beantwoorden al uw vragen bent u geïnteresseerd in dakrenovatie kopen Daarna bekijken we de mogelijke planning. . Bezoek van werfleider de werfleider komt ter plekke om alles nog eens in detail door te nemen ter voorbereiding. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloos traject. . Opstart productie we starten met de productie van de nod.

Gegevens over Dakrenovatie kopen

home nieuws flexibele bouwpartner contact woningbouw renovatie ventilatie sanitair cv dakwerken te koop woningbouw van ruwbouw of wind en waterdicht tot volledig sleutelopdedeur. Alles over woningbouw renovatie totaalrenovaties en uitbreidingen renovaties van keukens en badkamers alles over renovatie ventilatie types c en d ook voor doehetzelvers alles over ventilatie sanitair cv ketels warmtepompen en zonneboilers aanleg sanitaire leidingen alles over sanitair cv dakwerken nieuwe daken en dakrenovatie hellende en platte daken ook groendaken en gevelbekleding alles over dakwerken te koop laatste duplex te heers prachtig dakappartement te heppen bouwgronden nieuwbouwwoning te arendonk appartementen in geel meer over te koop awb bouwgroep zanddijk dessel t f infoawbbouwgroep.be awb woningbouw realiseert als kempense aannemer projecten in de provincies antwerpen limburg en vlaamsbrabant. Regelm.