Menu Sluiten

Wacht Niet Langer Met Uw Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over wacht niet langer met uw dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Wacht Niet Langer Met Uw Dakrenovatie

Zonnepanelen | Isolatie | Bouw | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wacht niet langer met uw dakrenovatie

meer resultaten voor riool ontstoppen wat kost wc verstopt groningen loodgieter wc ontstoppen kosten kosten loodgieter per uur riool ontstoppen groningen riool verstopt assen uurtarief riool ontstoppen wat kost loodgieter wc verstopt kosten riool ontstoppen wat kost riool ontstoppen in regio amsterdam bel direct . Elk verstopt riool ligt bij ons in de juiste professionele handen. Waarom het verstandig is onze specialisten uw riool te laten ontstoppen wij hebben enkele belangrijke kernwaarden hoog in het vaandel staan. Beschikking over de beste apparatuur wacht niet langer met uw dakrenovatie voor bedrijven op maat Diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Tarieven vanaf voor een riool of wc ontstoppen. Alleen geschoolde monteurs in dienst. Uiterst kwalitatieve en efficinte werkwijze tijdens het ontstoppen. Bovendien staan wij dagen per jaar voor u klaar van . In de ochtend tot maar liefst . Uur s avonds en als uw .

toggle navigation gratis diagnose home diensten vocht gevel isolatie totaalprojecten radiatorbekleding kelder comfort badkamer ventilatie testimonials vacatures nieuws contact over dl blog faq vraag hier uw gratis diagnose aan renoveer uw dak met dl dakrenovatie renoveer uw dak met dl dakrenovatie sinds is dl groep uitgebreid met dl dakisolatie en dl dakrenovatie uw partner in dakisolatie en dakrenovatie met of zonder onderdak zo bieden wij aan onze klanten een totaal pakket aan aanspreek punt voor alles dat te maken heeft met woning en gevel dak renovatie en isolatie. Bovendien zijn wij reeds jaar de nr. specialist in totaal oplossingen voor vochtproblematiek dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de belangrijkste stap naar een lagere energiefactuur Het toekomstperspectief van wacht niet langer met uw dakrenovatie Een isolatiedikte van cm w.

Berichtgeving over Wacht niet langer met uw dakrenovatie

vacature subsidies contact nieuws select your language nl fr home houtworm houtworm houtworm bestrijden houtworm behandelen zwammen zwammen huiszwam verwijderen kelderzwam porinzwam vochtproblemen vochtproblemen opstijgend vocht behandelen kelder waterdicht maken condensatie in huis restaureren restaureren balkkoppen repareren sierlijsten plafond repareren trap restaureren dakrenovatie gevelrenovatie home houtworm houtworm houtworm bestrijden houtworm behandelen zwammen zwammen huiszwam verwijderen kelderzwam porinzwam vochtproblemen vochtproblemen opstijgend vocht behandelen kelder waterdicht maken condensatie in huis restaureren restaureren balkkoppen repareren sierlijsten plafond repareren trap restaureren dakrenovatie gevelrenovatie vacature subsidie.