Menu Sluiten

Bedrijven Dakrenovatie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over bedrijven dakrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Bedrijven Dakrenovatie Antwerpen

Renovatie | Zonnepanelen | Duurzame Energie | Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven dakrenovatie antwerpen

contact dakwerken dakwerken regio dakwerken antwerpen dakwerken berchem dakwerken deurne dakwerken borgerhout dakwerken wilrijk dakwerken hoboken dakwerken hemiksem dakwerken wijnegem dakwerken wommelgem dakwerken ranst dakwerken hove dakwerken kontich dakwerken lint dakwerken duffel dakwerken mortsel dakwerken boechout dakwerken niel dakwerken rumst dakwerken schelle dakwerken boom dakwerken mechelen dakwerken sintkatelijnewaver dakwerken willebroek dakwerken puurs dakwerken bornem dakwerken sintniklaas dakwerken beverenwaas hellende daken platte daken dakconstructies dakherstellingen dakisolatie dakgoten gevelbekleding selecteer een pagina welkom bij dakwerken a.a.d bedrijven dakrenovatie antwerpen voor meer omzet Luc van assche bv dakwerken antwerpen dakwerken a.a.d.luc van assche bvis gespecialiseerd en ervaren aannemer indakrenovaties het leggen en vernieuwen van platte daken vervangen van bestaande dakconstructies en alle meegaande werken zoals dakramen dakkapellen dakgoten enafvoerleidingen dakisolatie engevelb.

home gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakonderhoud dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs goedkope dakwerker dakrenovatie dakherstelling. dakpannen vervangen daklekkage plat dak vernieuwen dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte vind de beste dakwerker voor jouw klus op zoek naar een specialist kom gemakkelijk in contact met professionals uit regio aartselaar. Ontvang en vergelijk voorstellen van vakmannen zonder enige verplichting. Start nu gratis vrijblijvend home aartselaar roofcover roofcover mastboomstraat aartselaar . beoordelingen schrijf een review gratis offertes vergelijken vergelijk dakwerkers en bespaar roofcover dakwerker in aartselaar roofcover is een dakwerker in aartselaar in de provincie antwerpen in het gewest . Het bedrijf is gevestigd op mastb.

Kennis over Bedrijven dakrenovatie antwerpen

onze diensten totaalrenovatie kroonlijsten gevelbekleding platte daken pannen leien over ons onze aanpak realisaties vacatures contact over ons twee generaties onder n dak antwerpse dakwerken is een familiebedrijf al jaar een begrip in antwerpen. We groeiden uit tot een succesvol bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. sylvain brack start als zelfstandig loodgieter. Hij is dan jaar oud. Al meteen het eerst jaar neemt hij enkele vakmannen aan en het jonge bedrijf begint zich te specialiseren in dakwerken. Hij huurt zijn eerste magazijn in de heistraat in wilrijk. we breiden verder uit er komen vakmannen bij interesse in bedrijven dakrenovatie antwerpen Om de kosten laag te houden worden aanvankelijk tweedehandscamionettes aangekocht. Een logo hebben we nog niet maar onze camionettes zijn te herkennen aan een blauwe schuine strook achteraan. patrick begint als leerjongen voor sylvain brack t.