Menu Sluiten

Renovatiebeurt Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over renovatiebeurt dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Renovatiebeurt Dak

Isolatie | Renovatie | Zonnepanelen | Bouw | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatiebeurt dak

ondernemers particulieren immo te koop te huur verkochte woningen maak een afspraak u zoekt inzichten over myfin bank contact plan nu uw afspraak in bereken hier uw premie te koop te huur verkochte woningen maak een afspraak u zoekt verkochten panden verkocht appartement assenede dit instapklaar duplex appartement met gesloten garagebox bevindt zich in het rustige oosteeklo. Het appartement naast dit appartement bieden wij u ook te koop aan. Als investeerder op zoek naar een rendement van met appartementen in blok neem dan nu contact op wanneer men binnenkomt betreedt men de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de ruime leefruimte. Overal is er dubbele begl.

vacature lassersamensteller inboco nv home staalconstructies industriebouw dak en wandbekleding trappen en leuningen renovaties tribunebouw contacteer ons a inboco nv kettingbrugweg kaulille bocholt t f e infoinboco.be btw be copy inboco. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy sandbox services webdesign amp marketing renovaties industrile renovaties is een ander domein waarin inboco actief is renovatiebeurt dak brengt meer op Is uw industrieel gebouw verouderd vuil of beschadigd contacteer ons dan zeker voor een grondige renovatiebeurt van uw pand. We geven deze gebouwen de opfrissing die ze nodig hebben en zorgen voor een totaalrenovatie. Bekijk het volgende tribunebouw .

Feiten over Renovatiebeurt dak

home te koop te huur nieuwbouw referentie verkopen verhuren gratis schatting contact login google kaart ik ben op zoek alle gemeentes alle gemeentes alken balen beverst bilzen borgerhout borgloon diepenbeek genk gingelom halle hasselt hasselt heers heusden heusdenzolder hoepertingen hoeselt kerniel kortessem kortessem mol nieuwerkerken rummen sinttruiden tienen tongeren vliermaal wellen widooie zepperen zonhoven zoutleeuw alle types alle types villa woning hoeve studio appartement grond opbrengsteigendom handelspand garage parking nieuwbouw alle prijzen alle prijzen huis euro . Heers msup prachtig domein bestaande uit riante villa wellness en praktijkruimte of private feestzaal. Op een uitzonderlijk rus… Prachtig domein bestaande uit riante villa wellness en praktijkruimte of private feestzaal De verscheidenheid van renovatiebeurt dak Op een uitzonderlijk rustige en idyllische locatie vlakbij het kasteel van veulen werd in door een gekende aannemer een prachtige tijdloze villa voor eige.