Menu Sluiten

Overzicht Dakrenovatie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over overzicht dakrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Overzicht Dakrenovatie Antwerpen

Bouw | Duurzame Energie | Isolatie | Zonnepanelen | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht dakrenovatie antwerpen

ga naar de inhoud telefoon email infostudiebureaubda.be adres nijlense steenweg herenthout telefoon email infostudiebureaubda.be adres nijlense steenweg herenthout home verzekerde garanties dakrenovatie onderhoudsplan expertise referenties contact dakrenovatie welkom op de site van studiebureau bda te herenthout overzicht dakrenovatie antwerpen bestellen Voortkomend uit het gerenommeerde bureau dakadvies is het bedrijf onder leiding van architect carl augustijns sinds uitgegroeid tot n van de belangrijkste spelers in de belgische dak en gevelbranche. Studiebureau bda is gespecialiseerd in beton en terrasrenovatie. Wij doen vakkundig onderzoek geven gedetailleerde bestekken en geven realistische onderhoudsprognoses met lange termijn kostenraming. Studiebureau bda biedt een uitgebreid dienstenpakket aa.

home diensten realisaties jobs contact home realisaties renovatie renovatie bekijk onze realisaties ook bij dakrenovaties worden in bepaalde gevallen volledige dak reconstructies overwogen als er verzakking of aantasting door vocht is. Dit is dan wel het uitgelezen moment om je dak te voorzien van extra dakramen of je isolatie van je dak op punt te zetten. Vraag gerust advies bij dakwerken eric l eau om vorm te geven aan je renovatie project. Een bezoek en bezichtiging van de dakstructuur geeft al heel snel de haalbaarheid van je project aan en biedt wellicht nog enkele nieuwe inzichten of mogelijkheden Een keuze maken in overzicht dakrenovatie antwerpen Nieuwbouw onderhoud terug naar overzicht renovatie selecteer een filter volledig overzicht platte daken hellende daken gevels groendaken previous n.

Sterke info over Overzicht dakrenovatie antwerpen

home gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakonderhoud dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs goedkope dakwerker dakrenovatie dakherstelling dakpannen vervangen daklekkage plat dak vernieuwen dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte vind de beste dakwerker voor jouw klus op zoek naar een specialist kom gemakkelijk in contact met professionals uit regio aartselaar. Ontvang en vergelijk voorstellen van vakmannen zonder enige verplichting. Start nu gratis vrijblijvend home aartselaar roofcover roofcover mastboomstraat aartselaar . beoordelingen schrijf een review gratis offertes vergelijken vergelijk dakwerkers en bespaar roofcover dakwerker in aartselaar roofcover is een dakwerker in aartselaar in de provincie antwerpen in het gewest . Het bedrijf is gevestigd op mastboomstraat . Roofcover is opgericht op . Roofcover is bekend onder ondernemingsnummer . De onderne.