Menu Sluiten

Dakconstructie Vernieuwen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakconstructie vernieuwen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakconstructie Vernieuwen

Duurzame Energie | Bouw | Isolatie | Renovatie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakconstructie vernieuwen

home gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs dakrenovatie dakherstelling dakpannen vervangen daklekkage dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte dakwerker nodig voor dakwerken vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakwerken dakwerken zijn geen werkzaamheden die je gemakkelijk zelf uitvoert. Door de hoogte is er zonder de juiste bescherming altijd het risico dat je valt. Bovendien is het dakoppervlak kwetsbaar en is het belangrijk dat dit tijdens de dakwerken niet beschadigd raakt dakconstructie vernieuwen zijn zeer gegeerd Schakel daarom altijd een dakwerker in op zoek naar een vakman start gratis offerteaanvraag je ontvangt dan zo snel mogelijk de prijzen van meerdere dakwerkers bij jou in .

home gids dakwerken dakgoot vervangen dakisolatie dakpannen leggen dakrenovatie dakreparatie epdm dakbedekking gevelwerken gevelreiniging gevelrenovatie gevel zandstralen gratis offerte wilt u dakpannen laten leggen dan zit u bij rotsvast construct goed maak gebruik van ons netwerk van dakwerkers en vind een specialist die zorgt voor dakreparatie of dakrenovatie. Dakpannen leggen een dak beschermt een woning tegen weersinvloeden. De meest voorkomende dakbedekking bij hellende daken is het pannendak. Het vervangen en leggen van dakpannen is geen eenvoudige klus maar voor een ervaren klusser is het goed te doen bekijk ons aanbod van dakconstructie vernieuwen Bent u opzoek naar een dakwerker die u kan helpen bij het vervangen en vernieuwen van uw dakconstructie en bedekking rv construct is een netwerk van bedrijven op het gebied van dakwerken. Bij ons vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes .

Kennisgeving over Dakconstructie vernieuwen

skip to content zoeken naar home diensten realisaties contact vernieuwen van dakconstructie en dakdichtingadmint project omschrijving vernieuwen van dakconstructie en dakdichting buitenschrijnwerk en gevelrenovatie van een vrijstaande woning type vrijstaandewoning fase gerealiseerd locatiewevelgem uitvoering ontwerpdornob copyright redcherrypowered by wordpress email ons go to top .