Menu Sluiten

Verouderde Dakbedekking

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over verouderde dakbedekking kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Verouderde Dakbedekking

Duurzame Energie | Dakwerken | Isolatie | Bouw | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verouderde dakbedekking

eigenaarslogin menu home over ons verkopen verhuren verkocht verhuurd links contact aanbod te koop te huur terug naar overzicht rustig gelegen halfopen bebouwing met tuin en garage velden zijn verplicht ik heb het privacybeleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord. U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website verstuur vorige volgende msup ja op te frissen woning bestaande uit inkom ruime living ingerichte keuken kelder wasplaats berging berging cv badkamer met ligbad toilet en lavabo slaapkamers gesoleerde zolder extra bergingen tuinberging tuin en oprit verouderde dakbedekking is gewoon uw perfecte keuze Verwarming cv op stookolie. De woning is op dit ogenblik verhuurd. Interesse contacteer ons voornaam achternaam email telefoon nr. bericht ik heb het privacybeleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord. U moet akkoord ga.

nl en fr materialen maatwerk realisaties voorstelling contact architecturaal dakbedekking schouwen stenen vloeren houten vloeren meubilair tuinobjecten varia naam email telefoon bericht more info nieuw verouderde blauwe steen alle rechten voorbehouden site door crossmark.be .

Toelichting over Verouderde dakbedekking

verhoyedult zinkwerken start realisaties over ons contact vacatures u surft met een verouderde browser Wat betrachten we met verouderde dakbedekking Dit kan als gevolg hebben dat u de website niet op een correct manier te zien krijgt en ook niet alle toepassingen op de correcte manier zal kunnen gebruiken. U kan dit verhelpen door uw browser te updaten. kantoor gent dakbedekking gevelbekleding architect nu architectuuratelier techniek staande naad materiaal anthrazinc andere realisaties copy verhoyedult bvba webdesign minds.be .