Menu Sluiten

Site Over Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over site over dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Site Over Dakrenovatie

Bouw | Renovatie | Dakwerken | Duurzame Energie | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over dakrenovatie

mivi belgium ontmossen amp reinigen dakkoper amp zinkrenovatie platte daken asbest verwijderen velux amp dakramen dakoversteken gevelisolatie dakterras joris ide daken contact nl fr en contacteer ons uw dak onze stiel contacteer ons. Mivi belgium specialist in dakrenovatie regio sintpietersleeuw meer dan decennia ervaring in dakwerken zoekt u een vakman om uw dakrenovatie in sintpietersleeuw of omgeving uit te voeren wij helpen u hiermee graag. Wij doen dit namelijk al jaar. Dakwerken hebben voor ons dus geen geheimen meer. Diepgaande vakkennis en technieken mivi belgium is een gespecialiseerd bedrijf onder leiding van zelfwerkend zaakvoerder michel mertens. Samen met een team van professionals gaat hij dagelijks aan de slag voor particulieren en bedrijven in een straal v.

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact merken en leveranciers onze merken icopal roofing technische ondersteuning garantiecertificaat met verzekeringspolis site over dakrenovatie is gewoon uw perfecte keuze Koramic kleidakpannen koramic garantie jaar. Productie pannen in belgi. Cembrit kleidak en betonpannen en kunstleien. Eternit betonpannen en kunstleien. Ondersteuning met jaar ervaring. Svk al meer dan jaar lang een gevestigde waarde als fabrikant van kunstleien en golfplaten. Monier bij monier dakpannen vindt u alles om ee.

Data over Site over dakrenovatie

home over ons platte daken groene daken isolatiewerken gevelbekleding inspectie amp onderhoud referenties contact deacute garantie op een stevig dak boven uw hoofd contacteer ons doe inspiratie op dankzij de eerdere realisaties op deze pagina onder vindt u enkele van de talrijke realisaties van dwgprojects. Zo kunt u meteen ook de nodige inspiratie in ninove en omgeving opdoen voor uw project. Klik op de foto voor een groter formaat. Onze experts hopen dat ze snel bij u aan de slag kunnen. Neem gerust contact op wenst u meer informatie over de realisaties van dwgprojects in ninove en omgeving neem dan snel contact op met onze deskundigen. Zij stellen indien gewenst een gratis en vrijblijvende offerte voor u op Belangstelling i n site over dakrenovatie U kunt zo ook enige inspiratie opdoen voor uw woning. Werf denderwindeke werf oudegem pvc plat dak uitgevoerd met pvc dakbedekking pvc plat dak uitgevoerd met pvc dakbedekking pvc plat dak uitgevoerd met pvc dakbedekking door de lichte kleur ideaal tegen de warmte pvc plat dak uitgevoerd met pvc dakbedekking door de lichte kleur ideaal tegen de warm.