Menu Sluiten

Totaalservice Dakrenovaties

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over totaalservice dakrenovaties kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Totaalservice Dakrenovaties

Renovatie | Duurzame Energie | Dakwerken | Bouw | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaalservice dakrenovaties

imemo totaalrenovaties dak en zolderwerken dakrenovatie zolderinrichting lsquoverlorenrsquo zolder isoleren opslagzolder isoleren woonzolder isoleren plat dak vernieuwen en isoleren groene energie zonnepanelen warmtepompen zonneboilers home realisaties over ons contact offerte dak renoveren of vernieuwen is je dak aan vernieuwing toe is je dak dringend aan vernieuwing toe kamp je met lekken en een gebrekkige isolatie wij komen graag bij je langs om de situatie te analyseren. Op basis daarvan werken wij een voorstel uit om je dak deels of geheel te vernieuwen totaalservice dakrenovaties gespecialiseerde bedrijven Uiteraard voorzien we meteen ook de nodige isolatie voor een verlaagde energiefactuur. Voor een dakrenovatie vertrekken we van de huidige toestand van je dak. Wat kan er nog behouden blijven en wat moet er vervangen worden wij bieden een totaalservice inclusief analyse ter plaatse herstellen of vernieuwen daktimmer plaatsen van isolatie vernieuwen van het onderdak vervangen van de dakbedekking dakpa.

over dakwerken boets diensten platte daken hellende daken gevelbekleding isolatiewerken daktimmer vacatures contact nl fr alle dakwerken in limburg en omgeving. Contacteer ons sterk in dakrenovaties nieuwe daken n dakherstellingen. Contacteer ons je redder in nood na stormschade. Wij herstellen je dak. Contacteer ons je dak of gevel isoleren wij klaren de klus. Contacteer ons limburgs vakmanschap voor alle dakwerken. Contacteer ons vertrouw op dakwerken boets uit tongeren in limburg. Onze dakwerkers garanderen een totaalservice voor dakrenovaties nieuwe daken en dakherstellingen. Dakwerken boets groeide de afgelopen jaren uit tot een toonaangevend dakbedrijf in limburg waar het echte vakmanschap van dakwerker nog ce.

Vragen over Totaalservice dakrenovaties

realisaties over ons isolatiepremies contact privacy pagina bestaat niet bel n maak meteen uw afspraak dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten ramen nieuwe daken over ons vier ervaren dakwerkersploegen om u te dienen dakwerken van kreij uit vorselaar groeide de afgelopen jaren uit tot een betrouwbaar dakwerkersbedrijf voor zowel kleine als grote dakprojecten in heel vlaanderen. Dankzij onze veelzijdige en ervaren dakwerkers bieden we een totaalservice voor dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten amp dakvensters en nieuwe daken het nut van totaalservice dakrenovaties U bent welkom voor zowel grote als kleine opdrachten. Dakwerken van kreij bestaat uit een team van meer dan tien ervaren dakwerkers opgedeeld in vier ploegen. Zaakvoerder ronald van kreij volgt alle projecten van kortbij op en verzorgt de klantencontacten. Achter de schermen rekent hij op de administratieve opvolging door echtgenote sophie cools. Wat vinden wij belangrijk naast een vakkundige uitvoering en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen hecht dakwerken van kreij vee.