Menu Sluiten

Renoveren Van Uw Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over renoveren van uw dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Renoveren Van Uw Dak

Duurzame Energie | Bouw | Zonnepanelen | Dakwerken | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renoveren van uw dak

dienstenbedrijvenrealisatiesnieuwsjobscontactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contactgratis offerte plat of hellend dak renoveren is het plat of hellend dak van uw woning of bedrijfsgebouw toe aan een flinke opknapbeurt wilt u uw plat of hellenddak vernieuwen laten herstellenof volledig laten renoveren iedere dakdekker van rts beschikt over de nodige kennis en jarenlange uitvoerende expertise om uw dakwerken tot een goed eind te brengen en daar hoort dakrenovatie uiteraard ook bij renoveren van uw dak gratis levering klaar om uw dak een tweede leven in te blazen ik wil een gratis offerte plat of hellend dak tijdig laten renoveren een plat of hellend dak vernieuwen is niet iets waar u dagelijks aan denkt tot het te laat is natuurlijk. Uit het oog zou niet het hart mogen zijn dat geldt ook voor uw dak. Platte daken zijn moeilijker zichtbaar.

menu dakwerken roofit diensten plat dak isoleren plat dak renoveren onderhoud en herstelling vernieuwing dak goten en afkasting kostprijs blog referenties contact gratis offerte contact opnemen dakwerken gt plat dak renoveren plat dak renoveren door dakwerken roofit op tijd uw plat dak renoveren een plat dak kan na verloop van tijd bijvoorbeeld scheuren vertonen of de roofing kan losgekomen zijn. Dit is een normaal proces. Uw plat dak moet namelijk heel wat weersomstandigheden trotseren. Eens bijvoorbeeld de roofing van uw dak barsten vertoont of verouderd is is uw dak echt aan herstelling of vernieuwing toe. Begin aan dit werk niet zelf maar laat dit aan een gespecialiseerde firma over. Er wordt samen met u besproken wat er wel of niet nodig is qua dakrenovatie. Zo hoeft u geen onnodige kosten te maken en uw dak kan opnieuw meer dan jaar meegaan Wat betrachten we met renoveren van uw dak Voor welke dakwerke.

Toelichting over Renoveren van uw dak

bedrijfsinfo contact offerteaanvraag promoties cadeaubon jobs nieuws links fotoalbum facebook twitter weerbericht bouwinfo infotheek downloads gevelbekleding plat dak isolatie overzetdak hellende dakenmoniereternitkoramicimerysrbenerlussvk tips onderhoudtipsdak lekkagerealisaties profielplaat dakwerken dakwerken dak bvba kwaliteit voor uw vijfde gevel wilt u uw dak renoveren zijn er kleine grote herstellingen nodig of betreft het een volledig nieuw dak dak zorgt voor een kwalitatief en esthetisch verantwoord eindresultaat en dit aan de juiste prijs. Doordat dak altijd met hoogwaardige materialen en gereedschap werkt dit gecombineerd met jaar vakkennis en ervaring in de dakdekkerswereld behoren uw dakproblemen definitief tot uw verleden en bieden we de nodige garantie waar .