Menu Sluiten

Advies Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over advies dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Advies Dakrenovatie

Dakwerken | Isolatie | Duurzame Energie | Renovatie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies dakrenovatie

overslaan en naar de inhoud gaan menu over ons referenties nieuws werken bij tectum group contact zoeken trefwoorden invoeren en fr nl hellend dak renovatie renovaties van hellende daken voeren we uit in heel belgi. Onze gespecialiseerde vakmensen delen graag hun expertise over dakrenovatie en isolatie. Vraag nu vrijblijvend advies op maat voor uw hellend dak. Vrijblijvend advies we nemen met u contact op zonder verdere verplichtingen. Ik wens vrijblijvend advies lees meer professionele partner voor uw hellende dakrenovaties voor alle renovatiewerken van hellende daken hebben wij een uitgebreid gamma duurzame materialen. Het tectum group klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit syndici publieke gebouwen overheidsbedrijven industrie architecten studiebureaus en ontwerpers. Specifieke toepassingen dakrenovaties voor residenties keramische dakpannen natuurleien kunstleien zink dakrenovaties voor industrie metalen sandwichpanelen andere moderne technieken .

infogroupbrs.be home publiek residentieelindustrie activiteiten dakrenovatiegevelrenovatiegevelreinigingbetonherstellingantigraffitimonumentenzorgrealisatiescontact gratis adviesgesprek dakrenovatie group brs is gespecialiseerd in het onderhouden beschermen en renoveren van daken voor uw publieke gebouwen advies dakrenovatie bedrijf wij bieden een beschermende en duurzame totaaloplossing voor de specifieke behoeften van uw gemeente. advies op maat interventies en projecten duurzame oplossing offerte formulier vraag een gratis offerte bedankt voor uw offerte aanvraag. We koppelen zo snel mogelijk terug bekijk ons scala van advies dakrenovatie Oeps er ging iets mis dakonderhoud regelmatig onderhoud aan uw dak voorkomt onnodige werkzaamheden en hoge kosten. Group brs zorgt voor een deskundige onderzoek en staat u graag bij waar nodig voor het onderhoud van uw publieke gebouwen. Ja dat wil ik dakisolatie en renovatie group brs werkt graag een technisch advies voor de renovatie van uw publ.

Inlichtingen over Advies dakrenovatie

this browser is no longer supported. Please switch to a supported browser like chrome firefox safari or edge. Realisaties laat u inspireren door en realisaties maak kennis met de wereld van wienerberger. Wij bieden u fotos en adressen aan van en realisaties die u inspireren in de zoektocht naar uw droomwoning bekijk realisaties eengezinswoningen renovatie publieke gebouwen appartementen particuliere bestrating openbare bestrating ontdek stijlen hip amp trendy modern amp tijdloos cottage zoek adressen adressen in uw buurt architecten testimonials themas maak kennis met onze themas via onze thema s lichten wij een aantal specifieke topics uit om u zo verder te helpen bij uw zoektocht. Renovatie inspiratie amp advies gevelrenovatie dakrenovatie renovatiegids duurzaamheid keurmerken pijlers van duurzaam wonen duurzaamheidsrapport updates .