Menu Sluiten

Grote Dakrenovaties

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over grote dakrenovaties kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Grote Dakrenovaties

Renovatie | Bouw | Dakwerken | Zonnepanelen | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grote dakrenovaties

home gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakonderhoud dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs goedkope dakwerker dakrenovatie dakherstelling dakpannen vervangen daklekkage plat dak vernieuwen dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte dakwerker nodig voor dakwerken vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakwerken dakwerken zijn geen werkzaamheden die je gemakkelijk zelf uitvoert. Door de hoogte is er zonder de juiste bescherming altijd het risico dat je valt grote dakrenovaties binnen ieders budget Bovendien is het dakoppervlak kwetsbaar en is het belangrijk dat dit tijdens de dakwerk.

vincent piront vincent pirontactiviteiten nav menu homepagina activiteiten projecten nieuws over contact nl fr en toggle navigation vincent piront voert projecten op maat uit in de volgende sectoren. Renovatie afdichting bekleding geluidsisolatie van stadions toneelzalen renovatie dak bekleding akoestiek nav menu mobile homepagina activiteiten renovatie afdichting bekleding geluidsisolatie van stadions toneelzalen projecten renovatie dak bekleding akoestiek nieuws over contact nl fr en activiteiten ontdek onze diensten op het gebied van industrile dakrenovatie nieuw dakontwerp gevelbekleding en akoestische oplossingen waarom kiezen voor grote dakrenovaties Renovatie nieuw dak bekleding akoestiek renovatiewerken aan daken van industrile gebouwen en loo.

Data over Grote dakrenovaties

realisaties over ons isolatiepremies contact privacy pagina bestaat niet bel n maak meteen uw afspraak dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten ramen nieuwe daken over ons vier ervaren dakwerkersploegen om u te dienen dakwerken van kreij uit vorselaar groeide de afgelopen jaren uit tot een betrouwbaar dakwerkersbedrijf voor zowel kleine als grote dakprojecten in heel vlaanderen. Dankzij onze veelzijdige en ervaren dakwerkers bieden we een totaalservice voor dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten amp dakvensters en nieuwe daken. U bent welkom voor zowel grote als kleine opdrachten. Dakwerken van kreij bestaat uit een team van meer dan tien ervaren dakwerkers opgedeeld in vier ploegen. Zaakvoerder ronald van kreij volgt alle projecten van kortbij op en verzorgt de klantencontacten. Achter de schermen rekent hij op de administratieve opvolging door echtgenote sophie cools. Wat vinden wij belangrijk naast een vakkundige uitvoering en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen hecht dakwerken van kreij veel .